تا اوایل دهه 1930 بود که حوله های کاغذی در رول های ساخته شده برای آشپزخانه معرفی شدند.
مدتی طول کشید، اما دستمال کاغذی در نهایت جایگزین حوله های پارچه ای شد.
اولین دستمال کاغذی فله ای به ورقه هایی با عرض سیزده اینچ و طول هجده اینچ بریده شد.
در سال 2010، اندازه استاندارد حوله کاغذی یازده اینچ در یازده اینچ بود.
با این حال، برخی از حولههای کاغذی سوراخهایی برای جدا کردن آنها دارند که عرض آنها تنها پنج و نیم اینچ است.
ارتفاع یک رول دستمال کاغذی در یازده اینچ ثابت می ماند.
برخی از شرکت ها الگوها را روی دستمال کاغذی خود چاپ می کنند، در حالی که شرکت های دیگر با رنگ سفید ساده می چسبند.
اولین دستمال کاغذی در رول های هزار برگه به قیمت هر رول ده سنت فروخته شد.
در طول سال ها، قیمت دستمال کاغذی افزایش یافته است، اما همچنان مقرون به صرفه هستند.
با استفاده از دستمال کاغذی و دور انداختن آن، از انتشار میکروب ها جلوگیری می کنید.
اگر در آشپزخانه آشپزی می کنید و حوله پارچه ای شما با مرغ خام تماس پیدا می کند، بلافاصله آلوده می شود.
اگر به استفاده از آن ادامه دهید، فقط میکروب ها را در اطراف پخش خواهید کرد، که می تواند خطرناک باشد، به خصوص اگر آلودگی متقاطع با مواد غذایی دیگر وجود داشته باشد.
حولههای کاغذی برای خشک کردن دستهای شما پس از شستن دستشویی نیز مناسب هستند.
وقتی به استفاده از همان حوله پارچه ای ادامه دهید، میکروب های ناخواسته زیادی را جمع آوری می کند.
بعد از شستن دستها، آخرین کاری که میخواهید انجام دهید مالیدن میکروبهای بیشتری روی آنها است.
استفاده چندین بار از یک حوله پارچهای، میکروبهای کافی ایجاد میکند، اما وقتی چند نفر را با استفاده از یک حوله داخل خانه میاندازید، میکروبها واقعاً شروع به پخش میکنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.