لیمو ترش بندرعباس تنوع نام جالبی دارد، اینطور نیست؟ نام اصلی آن “گاری اورکا” است. نام آن برگرفته از تام گاری بود که این لیموی خارق العاده را خلق کرد.
اورکا طعم ترش و ترش معمولی لیمو را دارد. آنچه خاص تر است ظاهر آن است. در حالی که پوست زرد روشن است، گوشت آبدار داخل آن رنگ صورتی زیبایی دارد، درست مانند انواع دیگر. شگفت انگیز است، اینطور نیست؟
میتوانید از انواع اورکا در هر دستور غذایی که نیاز به لیمو دارد، مانند ماریناد، کوکتل و سالاد استفاده کنید. قابل ذکر است که این ماده اصلی در دستور تهیه پای مرنگ است.
اورکا در تمام طول سال محصول تولید می کند، اما بهترین زمان بین زمستان و اوایل بهار است.
این تنوع نام عجیبی دارد، اینطور نیست؟ همه اسامی عجیب و غریب معانی دارند و این یکی از این قاعده مستثنی نیست. با کنار هم قرار دادن نام سازندگان این تنوع ایجاد شد: پالمون دورست، آرچیبالد شامل و ویلسون پوپنو.
آنها شیرین ملایم هستند تا اسیدی. مقدار اسید بسیار کم است. می توانید آنها را خام بخورید یا از آنها برای تهیه آب میوه استفاده کنید.
لیموهای دورشاپو شکلی گرد دارند که بسیار شبیه لیموهای اورکا است، اما به جای زرد، سبز هستند. بسیاری از مردم آنها را با لیموترش اشتباه می گیرند.
لیمو آوالون یک نوع لیمو بسیار آبدار است. آنها در فلوریدا موجود هستند. با این حال، یافتن آنها در فروشگاه های مواد غذایی و سوپرمارکت ها دشوار است زیرا مردم آنها را برای مقاصد تجاری تولید نکرده اند.
لیمو آوالون اغلب برای تهیه کنسانتره آب استفاده می شود. اما اگر می توانید آنها را بکارید، می توانید از آنها برای تهیه آبلیموی خوشمزه استفاده کنید.
به دنبال آبلیموهای باکیفیت باشید تا تا حد امکان آب میوه بگیرید. همچنین مطمئن شوید که آنها را در مناطق گرمسیری پرورش می دهید.
این نوع لیمو به دلیل شباهت در طعم و ظاهر، اغلب با لیموهای اورکا و لیمو لیسبون مقایسه می شود. رنگ زرد روشن و طعم ترش معمولی با شیرینی جزئی دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.