انجیر زرد درمان تمام بی خوابی های شماست!

انجیر یک کنسانتره واقعی از ویتامین ها و فیبرها است.

این میوه سرشار از قند است، به خصوص زمانی که به صورت خشک مصرف شود، میوه ای پرانرژی است.

انجیر زرد همچنین منبع خوبی از ویتامین B9 یا اسید فولیک است که برای سلامت سلولی ضروری است.

انجیر تازه چه از درخت چیده شود و چه از بازار بخرید، مثل هم شکننده هستند.

آنها بیش از 48 ساعت در یخچال نگهداری نمی شوند و بنابراین باید خیلی سریع از آن لذت ببرید یا پخته شوند!

اگرچه انجیر آبدار نیست، اما میوه‌ای فوق‌العاده لذیذ ، با عطری لطیف و طعم ملایم است.

انجیر اصالتاً آسیایی است و اکنون در سرتاسر دریای مدیترانه کشت می شود.

در فرانسه، آنها عمدتا در جنوب، در پروونس، در منطقه PACA، در Languedoc Roussillon یا در کورس رشد می کنند. و حتی در باغ من در لورن.

کمتر از 700 نوع انجیر وجود دارد که برخی از آنها در فرانسه زیاد مصرف نمی شود.

آنها به چهار رنگ اصلی دسته بندی می شوند: سفید، سبز، قرمز و بنفش/سیاه.

انجیر دارای شکل گلابی بیضی یا کلنگ و پوست نازکی است که صدها دانه (در واقع میوه های مینیاتوری) را در گوشت سبز یا بنفش در خود جای داده است آنها آبدار و کمی فیبری هستند.

انجیر بسیار ظریف است و نیاز به رسیدگی ملایم دارد می توانید آنها را به صورت خشک نیز خریداری کنید.

این باعث می شود که میوه خشک شیرین و مغذی باشد که می توان در تمام طول سال از آن لذت برد.

در فرانسه، انجیر را می توان دو بار در سال برداشت کرد.

گلدهی انجیر در خرداد و انجیر پاییزی از مرداد تا پایان آبان

قبل از دوران شکرهای تصفیه شده، انجیر به عنوان یک شیرین کننده طبیعی استفاده می شد.

هنگام خرید انجیر (ترجیحاً ارگانیک) آنهایی را انتخاب کنید که رسیده ترین هستند زیرا دیرتر نمی رسند. سپس آنها باید به سرعت (در عرض 3-4 روز) مصرف شوند زیرا کاملا شکننده هستند.

می‌توانید آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید تا کمی بیشتر بمانند یا اگر دارید روی آب‌گیری خشک کنید.

شما همچنین می توانید آنها را در آفتاب خشک کنید اما کمی پیچیده است زیرا باید مطمئن شوید که رطوبت وجود ندارد. من شخصاً تازه ها را ترجیح می دهم.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.