تولید کنندگان طیف گسترده ای از اندازه ها را تولید می کنند.
قابلمه چدن مارک تکنو بزرگ و کوچک و حتی اجاق های هلندی برای وعده های تکی در دسترس هستند.
آنها برای وعده های غذایی که روی میز سرو می شوند بدون اینکه فضای زیادی اشغال کنند یا برای مجردها عالی هستند.
این یک حرفه ای دیگر است.
هنگام پخت و پز در چدن، ظروف آشپزی به طور طبیعی آهن را در غذای شما آزاد می کند این به تامین نیاز روزانه به آهن کمک می کند.
مقدار آزاد شده با اسیدیته غذا و لایه چاشنی روی تابه تعیین می شود.
چاشنی غذا و تابه فلزی لخت را جدا می کند یک لایه ضخیم چاشنی باعث آزاد شدن آهن کمتری در غذا می شود.
اگر سوالی دارید، هر گونه بیماری خونی دارید یا مکمل آهن مصرف می کنید، توصیه می کنم قبل از استفاده از ظروف چدنی با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.
من یک پزشک نیستم به دنبال مشاوره حرفه ای باشید.
به نظرم بهتره Pro and Con بدیم این واقعا به احساس شما بستگی دارد.
برای برخی، آهن افزوده یک نقطه مثبت و برای برخی دیگر منفی است.
اگر تصمیم دارید اولین ماهیتابه چدنی خود را بخرید، امیدوارم این کار را بکنید.
به احتمال زیاد آخرین موردی خواهد بود که تا به حال به آن نیاز خواهید داشت.
برخی از تابهها و اجاقهای هلندی از ریختهگریهای اولیه، امروزه نیز مانند زمانی که برای اولین بار ساخته شدند، قابل استفاده هستند.
نام های بزرگ در آن زمان گریسولد و واگنر بودند این دو ریخته گری ظروف چدنی بسیار باکیفیت می ساختند و سطح پخت بسیار صافی داشتند.
گریزولد و واگنر هر دو یکی از بهترین چدن های قدیمی تولید شده تا کنون در نظر گرفته می شوند و توسط بسیاری از کلکسیونرهای چدن مورد توجه قرار می گیرند.
نمی توانم لاج را فراموش کنم بسیاری از قطعات با قدمت بیش از صد سال هنوز در حال استفاده هستند.
از آنجایی که امروزه ظروف چدنی کمی ضخیمتر و سنگینتر شدهاند، ممکن است دوام بیشتری داشته باشند.
تابه های قدیمی نازک تر به احتمال زیاد در اثر تغییرات ناگهانی دما تاب می یابند.
اگر قابلمه ها و ماهیتابه های قدیمی دوست داشتنی دارید، لطفاً ابتدا آن ها را برای چند دقیقه از قبل گرم کنید سود برای چدن جدید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.