[نحوه شستن ظروف با اسکاج سوزنی توت فرنگی و روش مورد علاقه [پیتر میلر] برای شستن شروع می شود: یک کاسه آب گرم و صابونی در سینک که فقط ظروف شسته شده در آن فرو می روند.
نوشتههای میلر و نحوه صحبتهای او ترکیبی از اطلاعات سودمند و روشی شاعرانه برای لذت بردن از پیش پا افتادهترین وظایف زندگی است.» (ریچل بل، اخبار رادیویی کیرو سیاتل).
پیتر میلر به مدت سی و پنج سال با دقت یک کتابفروشی معماری و طراحی در سیاتل را مدیریت کرده است.
در بهار 2014، اولین کتاب او به نام ناهار در مغازه توسط آبرامز بوکز منتشر شد. به دنبال آن کتاب پنج راه برای پختن مارچوبه (و سایر دستور العمل ها): هنر و تمرین درست کردن شام در بهار 2017 منتشر شد.
پیتر همچنین یکی از همکاران Food52.com است. پیتر عضو کمیسیون طراحی سیاتل و عضو افتخاری AIA بوده است.
آشپزخانه ما قطعا پر استفاده ترین اتاق در خانه ما است. من فرزندانم را در خانه مدرسه میدهم، بنابراین ما روزی 3 وعده در آشپزخانه کوچکمان میخوریم و این وعدهها عمدتاً از صفر تهیه میشوند.
3 وعده غذایی از ابتدا + ظروف واقعی (نه بشقاب کاغذی) = مقدار مسخره دستمال و حوله استفاده شده
من اولین کسی خواهم بود که اعتراف می کنم که معمولاً از 2 عدد در روز پارچه ظرفشویی را عوض می کنم.
حوصله شستن سینک ظرف شام را با همان پارچهای ندارم که همان روز صبح ظرفهای صبحانه را میشستم.
این پارچه ظرف تمام روز را برای نشستن و رشد انواع باکتری های ناخالص و سایر میکروب ها داشته است.
بیماری های ناشی از غذا می تواند شما را واقعاً بیمار کند و من می خواهم به هر قیمتی از آن اجتناب کنم. بنابراین با شستن یک میلیون حوله آشپزخانه و دستمال ظرفشویی در هفته از آن اجتناب می کنم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.