اگر فلفل قرمز زیاد بخورید چه اتفاقی می افتد؟
باور کنید یا نه، ممکن است روی فلفل دلمه ای شیرین زیاده روی کنید. خوردن زیاد فلفل دلمهای میتواند به معنای دریافت کمتر سایر مواد مغذی ضروری باشد که در درازمدت میتواند منجر به کمبود مواد مغذی شود.
آیا فلفل دلمه ای برای کبد مفید است؟
این سبزیجات با رنگ روشن بیشتر از آنچه فکر می کنید برای شما مفید هستند! یک فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده بیشتر از یک پرتقال ویتامین C دارد! و ویتامین C یکی دیگر از آنتی اکسیدان هایی است که به محافظت از کبد کمک می کند.
اگر فلفل دلمه ای شیرین قرمز زیاد بخورید چه اتفاقی می افتد؟
خوردن فلفل دلمه ای شیرین قرمز در برخی افراد باعث ناراحتی روده می شود. علائم ممکن است شامل درد شکم، احساس سوزش در روده، گرفتگی عضلات و اسهال دردناک باشد.
فلفل چیلی میوه ای از خانواده گیاهان فلفل دلمه ای است. تصور می شود افزایش مصرف این فلفل ها از گردش خون سالم، عملکرد معده، تسکین درد و کاهش وزن بالقوه حمایت می کند.
انواع مختلف فلفل چیلی در پخت و پز استفاده می شود، از فلفل های تند ملایم مانند فلفل دلمه ای تا انواع تند مانند هابانرو. غلاف های میوه فلفل چیلی حاوی مواد شیمیایی گیاهی آلکالوئیدی به نام کپسایسینوئیدها هستند و منابع غنی سایر ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
ماده فعال اولیه موجود در فلفل چیلی تند کپسایسین است. این ماده شیمیایی زیست فعال به دلیل خواص ضد سرطانی، ضد دیابتی، ضد باکتریایی، ضد درد و محافظت از قلب در حال بررسی است.
همه فلفلهای چیلی از خانواده گیاهشناسی Solanaceae هستند. این همان خانواده ای است که به گوجه فرنگی و سیب زمینی تعلق دارد. معمولاً “شبهای شب” نامیده میشود.
فلفل قرمز منبع خوبی از چندین ویتامین، آنتی اکسیدان و مواد معدنی است. این فلفل ها به طور معمول حاوی مقادیر زیادی ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K1، ویتامین B6، پتاسیم، مس، لوتئین، اسید فرولیک، اسید سیناپیک و کاروتنوئیدهایی مانند ویولاکسانتین و کپسانتین هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.