میوه خشک تزیینی موجود در غرفه های بازارهای تابستانی سرشار از فواید سلامتی هستند! موز، انبه، کیوی، توت فرنگی و غیره به سرعت تمام فضایل آنها را کشف کنید.
میوه خشک تزیینی سرشار از ویتامین هستند. اگر میوههای خشک از نظر ویتامین C فقیرتر از میوههای تازه هستند، زیرا در برابر گرما و نور مقاومت چندانی ندارند، همچنان حاوی مقدار قابل توجهی هستند. ویتامین C برای بدن ضروری است و نقش کلیدی در سیستم ایمنی دارد.
میوه خشک تزیینی همچنین سرشار از ویتامین A و B هستند. آنها حاوی پتاسیم هستند. 164 میلی گرم در 100 گرم، میوه های خشک منبع خوبی از پتاسیم هستند.
پتاسیم فشار خون را کاهش می دهد، خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد و استخوان بندی خوب اسکلتی را تضمین می کند. همچنین برای انتقال تکانه های عصبی ضروری است و انقباض خوب عضلانی را تضمین می کند.
میوه های خشک سرشار از کلسیم هستند: حدود 18 میلی گرم در هر 100 گرم. بنابراین آنها یک جایگزین جالب برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز هستند که باید کلسیم را در غذاهایی غیر از محصولات لبنی پیدا کنند.
کلسیم در معدنی شدن استخوان نقش دارد. همچنین نقش مهمی در سیستم عصبی و لخته شدن خون دارد.
از بیماری قلبی محافظت می کنند. میوه های خشک، به ویژه آنهایی که آجیل دارند، مانند گردو و فندق به دلیل داشتن امگا 3، خطر ابتلا به مشکلات قلبی، کلسترول و فیبریلاسیون دهلیزی را کاهش می دهند.
بنابراین برای محافظت از قلب او باید در فهرست غذا قرار گیرند.
آنها سرشار از ویتامین B هستند. آجیل خشک سرشار از اسید فولیک است، ویتامین B که برای رشد سالم جنین ضروری است. علاوه بر این، فولات برای رشد و رشد مناسب سلول ها در کودکان ضروری است.
بدن انسان می تواند آنها را تولید کند اما نمی تواند آنها را در مقادیر زیاد ذخیره کند. بنابراین یافتن منابع مهم فولات در رژیم غذایی ضروری است.
افراد مبتلا به دیابت می توانند همه میوه ها را مصرف کنند، اما برخی از میوه ها نسبت به سایرین دارای کربوهیدرات بیشتری هستند، مانند میوه های خشک.
بنابراین مهم است که به مقدار میوه مصرفی توجه ویژه ای داشته باشید و قسمت های آن را به خوبی در طول روز توزیع کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.