امروزه نقش خیارشور دبه ای نول در پخت و پز و سلامتی به همان اندازه قابل توجه است. با کمک آنها می توانید به سادگی بدن خود را اشباع کنید و با خوردن خیارشورهای خوشمزه احساس اشتها را سرکوب کنید و در عین حال برای سلامتی و بدن فوایدی نیز داشته باشید.
خیار ترشی یک غذای سنتی مردم اسلاو است که برای تهیه آن از ماریناد استفاده می کنند که روی سبزیجات ریخته می شود و از این رو به این نام می گویند.
سبزیجات کنسرو شده را می توان برای سالیان طولانی برای مصرف مناسب نگه داشت. در قلمرو روسیه، خیار ترشی در قرن شانزدهم شروع به تهیه کرد. امروزه، آنها نه تنها در روسیه و اوکراین ضروری هستند، بلکه در بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی نیز محبوب هستند.
خیارشورها در طول فرآوری مواد مغذی بیشتری نسبت به نمک زدن از دست می دهند. اما با این وجود، با چنین فرآیند حرارتی، بخش قابل توجهی از آن عناصر ریز و ویتامین هایی که در سبزیجات تازه موجود است حفظ می شود.
ترکیب خیارشور دبه ای نول از ویتامین ها فقط حاوی PP و NE به مقدار 0.4648 میلی گرم در 100 گرم محصول است. از کربوهیدرات های قابل هضم در 100 گرم خیار شور، تنها 0.6 گرم مونو و دی ساکارید وجود دارد.
در فرآیند ترشی نه تنها از خیارشور دبه ای نول، بلکه از اجزای اضافی مانند ترب کوهی، سیر، برگ گیاهان مختلف، نمک، شکر، سرکه و ادویه جات استفاده می کنیم. در طی عملیات حرارتی، مواد مفید سبزیجات نیز به مواد موجود در مواد اضافه می شود.
فواید خیارشور دبه ای نول و ظروف با محتوای آن:
بهبود هضم، افزایش اشتها. خیارهای باغ حاوی مقدار زیادی الیاف گیاهی و فیبر هستند که در هنگام ترشی از بین نمی روند. آنها تأثیر شگفت انگیزی در هضم غذا دارند.
خیارشور دبه ای نول خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید. آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در خیار شور رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهد. تضعیف اثر الکل. پیش غذا بودن برای نوشیدنی های الکلی قوی، سبزیجات و حتی آب نمک بهتر، تعادل را پس از یک مهمانی به بدن باز می گرداند.
از ایجاد کم خونی جلوگیری کنید. این به دلیل عناصر کمیاب تشکیل دهنده خیار شور است. افزایش ایمنی. همه همان عناصر کمیاب تأثیر شگفت انگیزی بر سیستم ایمنی بدن انسان دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.