آیا می توانم زیتون سبز یا سیاه بخورم؟
بسیاری از زنان در دوران بارداری هوس خوردن زیتون خام کیلویی را تجربه می کنند. بنابراین، این سؤال رایجی است که هنگام بارداری از خود بپرسید. در این مقاله، هر آنچه را که باید در مورد زیتون بدانید تا با خیال راحت آن را در دوران بارداری مصرف کنید، مرور می کنیم.
خوردن زیتون های کنسرو شده برای زنان باردار بسیار امن تر از زیتون هایی است که می توان بدون نسخه خرید کرد. زیتون هایی که تحت عملیات حرارتی قرار می گیرند، خطر بسیار کمی برای داشتن لیستریا دارند. اگر می خواهید کاملاً مطمئن باشید، همیشه می توانید زیتون ها را بپزید، زیرا این کار لیستریا را از بین می برد.
به طور کلی، اطلاعات نسبتا کمی در مورد زیتون و بارداری در دسترس است، اما ما سعی می کنیم در اینجا بهترین پاسخ ممکن را به شما بدهیم. زیتونهای کنسرو شده تقریباً همیشه تحت عملیات حرارتی قرار میگیرند و بنابراین معمولاً خوردن آن بیخطر است، زیرا لیستریا هنگام گرم شدن میمیرد.
این امر در مورد زیتون های شکم پر نیز صدق می کند. چند مطالعه بین المللی وجود دارد که نشان می دهد زیتون هایی که برای مدت طولانی در شیشه بوده یا در یخچال باز مانده اند، می توانند حاوی مقادیر کمی لیستریا باشند.
با این حال، این مقادیر آنقدر ناچیز است که آژانس غذای سوئد همچنان توصیه می کند که می توانید در دوران بارداری زیتون کنسرو شده بخورید.
لیستریا می تواند به راحتی با مدیریت نامناسب مواد غذایی تکثیر شود و سپس حتی در یخچال نیز تکثیر شود. بنابراین مراقب زیتون هایی باشید که در دوران بارداری به صورت عمده خریداری می شوند. درباره لیستریا بیشتر بخوانید.
زیتون یک غذای سالم با چندین ویتامین و مواد معدنی مهم مختلف است. زیتون حاوی آهن، کلسیم، مس، سدیم، ویتامین E و ویتامین A است. مزایای دیگری که اغلب در رابطه با زیتون ذکر می شود این است که به رشد سلول های خونی نوزاد و مادر کمک می کند.
زیتون همچنین می تواند به کاهش کلسترول در بدن در دوران بارداری و بعد از آن کمک کند. همچنین کسانی هستند که می گویند زیتون می تواند خطر ترک های پوستی را در دوران بارداری کاهش دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.