آیا بعد از افزودن سس مایونز به ساندویچ یا دیپ مورد علاقه خود احساس گناه می کنید؟ اگر چنین است، شما تنها نیستید.
کنجکاوی زیادی در مورد مضر بودن یا نبودن تغذیه سس مایونز برای سلامتی وجود دارد، اما همچنان پرفروشترین چاشنی در ایالات متحده است و از سایر خوراکیهای مورد علاقه طرفداران مانند سس کچاپ و خردل فروش بیشتری دارد.
پس حقیقت چیست؟ آری یا نه به تغذیه سس مایونز؟
خوب، برندهای سس مایونز کم چرب با دستور العمل ها بازی می کنند تا مصرف کنندگان خود را راضی کنند، اما شاید بهتر باشد با آن محصول ساده قدیمی بروید ما به شما خواهیم گفت چرا … و بیشتر.
سس مایونز ترکیبی از روغن، زرده تخم مرغ و یک مایع اسیدی مانند سرکه یا آب لیمو است.
وقتی این مواد با هم ترکیب می شوند به ماده ای پایدار، غلیظ و خامه ای تبدیل می شوند.
چگونه این اتفاق می افتد؟ زرده تخم مرغ به عنوان یک امولسیفایر عمل می کند که به مایع و آب متصل می شود و چاشنی جامدی را تولید می کند که می دانید و (ممکن است) دوست داشته باشید.
انواع مختلف سس مایونز با روغن های مختلف و مواد دیگر تهیه می شود.
این باعث تغییر مزایای سلامتی بالقوه مایونز می شود، بنابراین هنگام خرید محصول باید به آن توجه کرد.
مایونز استاندارد شما با روغن سویا درست می شود که مطمئناً معایبی دارد.
روغن سویا (و سایر روغن های گیاهی موجود در بازار) معمولاً بسیار فرآوری شده است و می توان آن را با دانه های سویای اصلاح شده ژنتیکی تهیه کرد.
روغن سویا همچنین سرشار از چربیهای امگا 6 است که مفید هستند، اما تنها زمانی که در مقادیر کم مصرف شوند.
افرادی که از یک رژیم غذایی استاندارد غربی استفاده می کنند، تمایل به مصرف بیش از حد چربی های امگا 6 و کمبود امگا 3 دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.