راز زیبایی خاص قابلمه جی ان سی فاش شد!

قابلمه های چدنی نیز ممکن است با برخی غذاها به ویژه غذاهای اسیدی واکنش نشان دهند.

این فلز بسیار آهسته گرم می شود، اما سطحی را به طور یکنواخت گرم می کند.

همچنین می توان آن را تا دمای بسیار بالا و بدون واکنش نامطلوب گرم کرد.

از آنجایی که قابلمه جی ان سی متخلخل است، گلدان های ساخته شده از این ماده مستعد زنگ زدگی هستند. ظروف چدنی تصفیه نشده نیز می توانند باعث چسبیدن غذا شوند.

برای جلوگیری از این امر، گلدان ها باید چاشنی شوند.

این معمولاً با پاک کردن گوشت خوک قبل از گرم کردن آن در فر انجام می شود.

برای جلوگیری از چسبیدن غذا به قابلمه های فلزی، برخی از تولیدکنندگان یک لایه پلی تترا فلوئورواتیلن اضافه می کنند.

قابلمه ها و ماهیتابه هایی که با این ماده پوشانده شده اند به طور کلی راحت تر تمیز می شوند، اما اگر این ماده تجزیه شود می تواند سمی باشد.

برخی از قابلمه های فلزی را نیز با مینا یا چینی پوشانده اند تا از چسبیدن غذا جلوگیری شود

برخی افراد ترجیح می دهند از ظروف شیشه ای استفاده کنند.

این ظروف پخت و پز نیمه شفاف هستند که به فرد اجازه می دهد در طول فرآیند پخت غذا را کنترل کند.

با این حال، در طول تغییرات دما می تواند خرد شود. گاهی اوقات از ترکیب شیشه و سرامیک برای گلدان نیز استفاده می شود.

این ماده کامپوزیتی با گرم شدن یا سرد شدن خیلی سریع احتمال شکستگی کمتری دارد.

تابه های چدنی می توانند بدون مواد شیمیایی نچسب را ارائه دهند: وقتی به درستی چاشنی و مراقبت شود، تابه چدنی پوششی ایجاد می کند که از چسبیدن بیشتر غذاها جلوگیری می کند.

و بله، حتی می توانید تخم مرغ را روی یک ماهیتابه چدنی چاشنی پخته کنید! این باعث می شود چدن جایگزین عالی برای پرداخت های نچسب مملو از مواد شیمیایی باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.