متخصص تغذیه 3 مزیت و ارزش غذایی شگفت انگیز مربای هویج به صبا را برای سلامتی فاش کرد. همه مرباها یکسان نیستند. مرباها بدون GMO، بدون گلوتن، سرشار از فیبر هستند و بسیاری از آنها حاوی قند کمتری نسبت به مربای معمولی هستند.
برخی از مرباها مانند مربای هویج به صبا از قندهای خالص میوه تشکیل شده اند، اما برخی از آنها قندهای افزوده زیادی در آنها وجود دارد. به طور معمول، اعتقاد بر این بود که مرباها ناسالم هستند، اما مزایای زیادی نیز دارند.
ما همیشه باید کلید را بگیریم، میوه های تازه همیشه یک انتخاب سالم برای شما هستند. بنابراین، می توانید مربای میوه را به راحتی روی نان تست پخش کنید. مصرف مربای میوه فواید زیادی برای سلامتی دارد.
با این حال، مصرف بیش از حد هر ماده غذایی برای بدن شما مفید نیست.
مربای هویج به صبا از یک میوه آسیاب شده یا له شده درست می شود و در نتیجه شکل آن به وجود می آید. بنابراین، این یک گزینه سالم و در عین حال شیرین برای مصرف در رژیم غذایی شما است.
حتی اگر هر روز آن را می خورید، یک قانون برای ورزش روزانه ایجاد کنید. به گفته متخصص تغذیه Gurpreet Kaur، در اینجا برخی از مزایای سلامتی مربای میوه آورده شده است:
1. کلسترول و چربی کمتر
برخلاف کره، نوتلا و پنیر که روی نان تست پخش می کنیم و حاوی کلسترول و چربی بالایی است اما در مربا به کلسترول و چربی بدن کمکی نمی کند. بدون کلسترول است و چربی کمتری دارد زیرا از میوه تشکیل شده است.
همچنین بخوانید: حقایق تغذیه ای مربا در مقابل ژله: مصرف کدام یک سالم تر است؟
2. سلامت مو، پوست و ناخن را بهبود می بخشد
ماده ای به نام پکتین در آن وجود دارد. پکتین در همه میوه ها وجود دارد و به روند تغذیه سالم کمک می کند. وقتی مربا درست میشود، آن ماده اصلاح میشود، بیشتر میشود و قسمتی که حالت ژلهای میدهد خود پکتین است. پکتین اصلاح شده می تواند به بهبود سلامت مو، پوست و ناخن کمک کند.
3. فشار خون را کاهش می دهد
فشار خون
پکتین موجود در مربا همچنین به کاهش فشار خون و تشکیل گلبول های قرمز بدن کمک می کند. بنابراین، این یکی دیگر از فواید سلامتی مصرف مربای میوه است. علاوه بر این، به بهبود بریدگی ها و زخم های شما نیز کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.