سس سزار اصیل یکی از محبوب ترین سس های سالاد در جهان است و به بیش از صد سال پیش به یک رستوران ایتالیایی به نام سزار کاردینی برمی گردد.
داستان از این قرار است که یک شب، مواد اولیه او در آشپزخانه کم شده بود و آنچه را که باقی مانده بود روی هم ریخت: سس ورسسترشر، روغن زیتون، تخم مرغ خام، چند ساقه رومی، پنیر پارمزان، و کروتون.
او همه اینها را روی میز مشتریان قرار داد تا سبکی به آن اضافه کند.
نتیجه آنقدر محبوب شد که او آن را به یک آیتم منوی دائمی تبدیل کرد! و اکنون، یک قرن بعد، مردم هنوز برای سس فوق العاده خوش طعم فریاد می زنند.
همانطور که سس سزار خارجی محبوب است، ممکن است از دانستن آنچه در آن وجود دارد شگفت زده شوید.
قطعا سس سالاد معمولی شما نیست، این سس پر از مواد طعم دار است که طعم متمایز آن را به آن می بخشد.
و بله، شایعات درست است، سس سزار آنچوی دارد! این در واقع یک ماده ضروری است و به سس طعم فوقالعادهای از طعم اومامی میدهد.
نکته حرفه ای، می توانید از آنچوی برای تقویت طعم در غذاهای دیگر مانند سس گوجه فرنگی نیز استفاده کنید! بیایید نگاهی بیندازیم به آنچه برای بهترین سس سالاد سزار خانگی نیاز دارید.
- زرده تخم مرغ. این یک ماده حیاتی است، زیرا به مخلوط نگه داشتن لیمو و روغن با هم کمک می کند، زیرا معمولاً وقتی با هم ترکیب می شوند از هم جدا می شوند.
- فیله آنچویی
- سیر
- لیمو
- نمک
- روغن خنثی (روغن آووکادو یک روغن عالی است)
- سس ووسترشر. این مقداری پیچیدگی را برای سس به ارمغان می آورد و حاوی بسیاری از مواد طعم دهنده مانند سرکه، تمر هندی و عصاره فلفل چیلی است. این کمک می کند تانگ را در سس سزار تند قرار دهید!
- فلفل سیاه تازه خرد شده
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.