سیب در آلرژی های غذایی، عدم تحمل فردی و حساسیت بیش از حد دستگاه گوارش منع مصرف دارد. افراد مبتلا به گاستریت و زخم اثنی عشر فقط می توانند سیب را به مقدار محدود بخورند. کسانی که با سیستم قلبی عروقی مشکل دارند نیز باید انواع قرمز سیب را کنار بگذارند.
دانه های سیب امروز در ارومیه حاوی ماده سمی آمیگدالین است که تهدید کننده زندگی محسوب می شود و خوردن بیش از حد دانه های سیب می تواند برای سلامتی مضر باشد.
علاوه بر این، سیب ممکن است حاوی آفت کش باشد از این گذشته، درختان سیب تقریباً همیشه برای بیماری ها و حشرات با مواد شیمیایی مختلف درمان می شوند این ممنوع نیست.
علاوه بر این، سیبهایی که در جنوب رشد میکنند بیشتر از سیبهای شمالی با آفتکشها درمان میشوند، زیرا باید از باکتریهای بیماریزا محافظت شوند که در آب و هوای گرم فعالتر تکثیر میشوند. از طرفی سیب های فاسد و کرم دار هم نباید خورد.
سیب های فاسد را نباید خورد. روش صحیح خوردن سیب چیست؟
بهتر است یک سیب در روز به عنوان میان وعده، یک وعده غذایی جداگانه، بدون ترکیب میوه با سایر غذاها مصرف شود به این ترتیب بهتر هضم و جذب می شود.
جالب اینجاست که سیب بهتر است با هسته خورده شود زیرا حاوی باکتری های مفیدی است که به عنوان پروبیوتیک عمل می کنند و به ساخت سیستم ایمنی روده سالم کمک می کنند.
حتی بهتر از آن، سیب را به صورت ورقهای برش دهید تا مطمئن شوید که هیچ چیز غافلگیرکنندهای در داخل آن وجود ندارد حشرات، کپکها یا سایر نقصها.
شما می توانید از سیب چیپس درست کنید، اما باید به خاطر داشته باشید که میزان قند موجود در آن پنج تا شش برابر بیشتر از سیب خام است. آنها کاملاً اشتهای شما را برآورده می کنند، حاوی فیبر زیادی هستند، اما اگر مراقب کالری هستید، چیپس سیب باید در حد اعتدال مصرف شود.
به یاد داشته باشید که عملیات حرارتی ویتامینهای موجود در سیب را از بین میبرد، بنابراین سیبهای پخته شده و خورشتی تنها به عنوان منابع فیبر ارزشمند هستند. اما هضم و جذب آنها آسانتر و سریعتر است.
البته پای های لذیذ، پنکیک، مربا، کمپوت و دیگر غذاهای فوق العاده از سیب درست می شود، اما فواید طبیعی آن ها بسیار کم است. با این حال، میوه خام را ترجیح دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.