با محبوبیت بیشتر غذاهای گیاهی، عدس نقش اصلی را ایفا می کند.
با این حال آنها برای قرن ها در بسیاری از فرهنگ ها وجود داشته اند.
عدس بوجاری شده سرشار از پروتئین و چربی کم، یک غذای اصلی غذای فوقالعاده است که میتواند گزینههای غذایی زیادی را در اختیار شما قرار دهد – یک کاسه سوپ کلاسیک عدس، دو یا سه کاسه عدس قرمز با الهام از هند، یک همبرگر با عدس سبزیجات.
با کاهو، گوجهفرنگی و تمام مواد غذایی و همه چیز در این میان. در زیر به تعدادی از سوالات مرتبط با عدس می پردازیم که با این جمله شروع می کنیم: عدس چیست؟
به سختی میتوانید گیاهخواری را پیدا کنید که مجموعهای از حبوبات، از جمله عدس، چه کنسرو شده یا خشک شده، در انباری خود نداشته باشد. آنها مملو از پروتئین و مواد مغذی هستند،
بسیار کمهزینه هستند و یک کیسه بزرگ را میتوان برای بیش از یک سال در انبار شما نگهداری کرد!
برخلاف لوبیا، عدس نیز سریعتر آماده می شود.
نیازی به خیس شدن از قبل نیست و بسته به نوع و روش پخت در کمتر از 10 دقیقه آماده می شود.
با این حال، آنها همچنین یکی از آن موادی هستند که به دلیل ندانستن نحوه پخت و استفاده از آنها می توانند در انبار فراموش شوند.
خوشبختانه، انواع مختلفی برای انتخاب وجود دارد، و همه آنها فوق العاده همه کاره هستند.
بنابراین چه بخواهید آن ها را به سوپ، خورش، کاسرول، همبرگر یا سالاد اضافه کنید – راه های زیادی برای اضافه کردن آن ها به رژیم غذایی تان وجود دارد، به این معنی که دیگر نگران هدر دادن آن ها در پشت انباری خود نباشید!
ملایمترین، شیرینترین و لطیفترین نوع عدس، عدسهای قرمز و زرد است که برای استفاده در سوپها و خورشها محبوب هستند، بهخصوص زمانی که میخواهید بافت نرمی داشته باشید.
بر خلاف انواع دیگر، این ها هنگام پختن به خوبی شکل (یا بافت) خود را حفظ نمی کنند زیرا پوشش دانه ها برداشته شده است، به همین دلیل است که اغلب در سوپ ها و سس های پوره شده (به ویژه در هندی ها مانند دال) و خاورمیانه استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.