فلفل ترکیه محصولی است که به ندرت با آن بی تفاوت برخورد می شود. مردم یا از آن متنفرند یا دوستش دارند.
فقط برای دومی، دانشمندان خبرهای خوبی دارند یک متاآنالیز گسترده تأیید کرد که این سبزی سوزان فواید زیادی برای سلامتی دارد. اما آیا امکان استفاده از فلفل چیلی برای همه وجود دارد و از همه مهمتر به چه میزان؟
نویسندگان یک مطالعه جدید در مقیاس بزرگ، که نتایج آن هفته آینده در نشست علمی انجمن قلب آمریکا ارائه خواهد شد، دریافتند که دوستداران فلفل قرمز تند نسبت به کسانی که از بیماری قلبی یا سرطان رنج می برند، عمر طولانی تری دارند و کمتر جان خود را از دست می دهند. اصولا از خوردن غذاهای تند پرهیز کنید.
فواید فلفل چیلی قبلاً توسط دانشمندان توضیح داده شده است. سپس آنها آن را با جزء کپسایسین توضیح دادند که به هر حال به این گیاه آن تیزی بسیار بی سابقه می دهد.
ثابت شده است که این ماده دارای خواص ضد التهابی، ضد درد، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی است، همچنین جریان خون را به قلب بهبود می بخشد، تخریب سلول های چربی در بدن را تحریک می کند و میل اجباری به خوردن چیزی را سرکوب می کند.
به منظور تجزیه و تحلیل عمیق ترین اثر فلفل قرمز بر بدن انسان، محققان 4729 مقاله در این موضوع را از پنج پایگاه داده پیشرو در زمینه سلامت مورد مطالعه قرار دادند. در نتیجه، یک متاآنالیز در مقیاس بزرگ شامل دادههای مربوط به سلامت و تغذیه 570000 نفر ساکن در ایالات متحده، ایتالیا، چین و ایران بود.
محققان توانستند میزان متفاوت مصرف کنندگان فلفل چیلی را با افرادی که به ندرت یا هرگز این سبزی تند مصرف نمی کردند، مقایسه کنند.
در نتیجه، آنها توانستند ثابت کنند که در بین افرادی که به طور منظم فلفل قرمز تند می خورند، مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی 26 درصد، سرطان 23 درصد و از هر علت دیگر 25 درصد کمتر است.
در مطالعه دیگری که در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شد، دانشمندان وضعیت تغذیه و سلامت 22811 نفر را در منطقه مولیز ایتالیا به مدت هشت سال پیگیری کردند.
از آزمودنی ها خواسته شد که به دانشمندان بگویند چه زمانی و چه مقدار فلفل چیلی خورده اند. در طول این مطالعه، 1236 نفر جان خود را از دست دادند، در حالی که یک سوم از مرگ و میر ناشی از سرطان، و بقیه از بیماری های قلبی عروقی بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.