قارچ های قفسه ای گوگردی و همچنین قارچ دکمه ای در شیراز روی درختان به صورت خوشه های قفسه مانند رشد می کنند.
آنها معمولاً روی درختان بلوط بزرگ یافت می شوند و معمولاً در ماه های تابستان و پاییز برداشت می شوند.
لازم به ذکر است که گونه های Laetiporus شبیه قفسه گوگرد وجود دارد. از رشد آنها در درختان مخروطی باید اجتناب شود، زیرا می توانند باعث واکنش های آلرژیک شدید در برخی افراد شوند.
شناسایی
قارچ های قفسه گوگردی معمولاً به رنگ نارنجی یا زرد هستند و در خوشه های قفسه مانند روی چوب های سخت مانند بلوط، بید و شاه بلوط رشد می کنند.
کلاهک های قارچ به شکل بادبزن یا نیم دایره و معمولاً 2 تا 12 اینچ (5 تا 30 سانتی متر) و تا 8 اینچ (20 سانتی متر) عمق دارند. قفسه گوگرد فاقد آبشش است و سطح زیرین کلاهک ها با منافذ ریز پوشیده شده است.
این قارچ دارای بافتی صاف و جیر مانند و رنگ زرد-نارنجی است که زمانی که قارچ به بلوغ رسیده است به رنگ سفید مات در می آید.
بسیاری از قارچهای قفسهای گوگردی ممکن است روی یک درخت رشد کنند و قارچهای جداگانه وزنشان بیش از 50 پوند (23 کیلوگرم) باشد.
تغذیه
مانند بیشتر قارچ ها، قارچ های قفسه ای گوگردی کالری کمی دارند و مقدار خوبی از مواد مغذی از جمله فیبر، ویتامین C، پتاسیم، روی، فسفر و منیزیم را ارائه می دهند.
قارچ قفسه گوگردی همچنین حاوی ترکیبات گیاهی از جمله پلی ساکاریدها، اسید eburicoic و اسید سینامیک است. نشان داده شده است که آنها دارای خواص ضد قارچی، مهار کننده تومور و آنتی اکسیدانی در مطالعات لوله آزمایش و حیوانات هستند.
قارچ های قفسه ای گوگردی باید به صورت پخته مصرف شوند – نه خام. می توانید بافت گوشتی و طعم دلچسب آنها را با تفت دادن آنها با کره، اضافه کردن آنها به غذاهای سبزیجات یا مخلوط کردن آنها در املت نشان دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.