فویل آلومینیومی کاربردهای زیادی در آشپزخانه و فراتر از آن دارد، از چادر زدن روی کاسه تا حتی تمیز کردن گریل اما خطاناپذیر نیست.
برخی از فویل آلومینیوم استفادههایی وجود دارد که ما توصیه نمیکنیم، یا به این دلیل که مؤثر نیستند یا کاملاً خطرناک هستند.
ما به شما پیشنهاد نمی کنیم این روکش آشپزخانه همه کاره را پرتاب کنید، اما مطمئن شوید که هیچ یک از این اشتباهات رایج فویل آلومینیومی را مرتکب نمی شوید.
وقتی نوبت به پخت کوکی ها می رسد، بهتر است کاغذ روغنی را روی فویل آلومینیومی بردارید.
این به این دلیل است که آلومینیوم بسیار رسانا است، به این معنی که هر قسمت از خمیر که مستقیماً با فویل تماس داشته باشد در معرض حرارت بسیار متمرکزتری نسبت به بقیه خمیر قرار می گیرد.
چیزی که در نهایت با آن مواجه میشوید، یک کلوچه است که روی آن بیش از حد قهوهای شده یا حتی سوخته و روی آن نیمپز شده است.
این یکی ممکن است ناگفته نماند، اما یک یادآوری کوچک هرگز ضرری ندارد: طبق گفته FDA ، هرگز نباید فویل آلومینیومی را در مایکروویو قرار دهید زیرا امواج مایکروویو از آلومینیوم منعکس میشوند و باعث میشوند غذا به طور یکنواخت پخته شود و احتمالاً به اجاق آسیب برساند (از جمله جرقه، شعله آتش). و یا حتی آتش سوزی).
پوشاندن کف اجاق با فویل آلومینیومی ممکن است راه خوبی برای جلوگیری از ریزش اجاق گاز و جلوگیری از تمیز کردن عمده فر به نظر برسد، اما مردم رینولدز آن را توصیه نمی کنند: “برای جلوگیری از آسیب احتمالی گرما به فر، ما توصیه نمی کنیم.
از فویل آلومینیومی برای پوشاندن کف فر استفاده کنید.
” به جای قرار دادن یک ورق آلومینیوم روی کف فر، یک ورق را روی قفسه فر زیر هر چیزی که میپزید قرار دهید تا چکههای آن از بین برود (مطمئن شوید که ورق فقط چند اینچ بزرگتر از ظرف پخت شما باشد تا امکان گردش حرارت مناسب فراهم شود. ).
همچنین میتوانید همیشه یک ورق فویل را در پایینترین قفسه فر نگه دارید و در صورت لزوم فویل را تعویض کنید تا همیشه یک لایه محافظ در برابر نشتها داشته باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.