انار شیرین امروز اصالتاً آسیایی است و در سرتاسر جهان به قدری موفق بوده که در اروپا نیز کشت می شود! انار میوه ای با قوام و قوام است که با پوستی سخت و چرمی مشخص می شود، اما دارای دانه های داخلی به نام آریل، به رنگ قرمز روشن و طعم شیرین و شیرین است.
مطالعات علمی نشان می دهد که مصرف انار شیرین امروز یک اثر دفاعی قوی در برابر تومورها به ویژه سینه و پروستات دارد. همچنین مصرف انار خطر تصلب شرایین را کاهش می دهد، بنابراین ثابت می کند که متحد معتبر قلب است.
انار حاوی غلظت مشخصی از ویتامین ها و املاح معدنی است که به عنوان یک داروی دارویی برای درمان ناراحتی های پوستی مانند آکنه و پوست چرب و مو مورد توجه قرار می گیرد. انار به عنوان یک آنتی اکسیدان و ضد انعقاد عمل می کند و با پیری سلولی مقابله می کند.
اشتها را تحریک می کند. یکی از جنبه های جالب انار تحریک اشتها است: بنابراین برای کودکان یا بزرگسالانی که از بی اشتهایی رنج می برند ایده آل است.
انار همچنین به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند. عوارض مصرف زیاد انار عبارتند از: سرگیجه، سردرد، خواب آلودگی و مشکل در تنفس. در صورت مصرف داروهای ضد انعقاد بهتر است قبل از مصرف انار با پزشک خود مشورت کنید.
انار میوه ای غنی از مواد فعال است. مواد غالب انار ویتامین های گروه B، C، E، K و J به همراه املاح معدنی، پروتئین ها و آب هستند. اگرچه در غلظت های کمتر، لیپیدها و کربوهیدرات ها نیز وجود دارند.
در مورد کالری دریافتی، انار کالری بسیار کمی دارد: 100 گرم محصول می تواند حدود 80 کیلو کالری را تامین کند و به همین دلیل مصرف انار برای کسانی که نیاز دارند یا می خواهند رژیم کم کالری داشته باشند نیز مناسب است.
انار میوه ای با قوام و قوام است که با پوستی سخت و چرمی مشخص می شود، اما دارای دانه های داخلی به نام آریل، به رنگ قرمز روشن و طعم شیرین و شیرین است.
انار بدون شک یک غذای کامل و سالم است، اما بسیاری از مصرف کنندگان از آن اجتناب می کنند تا به عملیاتی که بسیار پیچیده و غیرممکن به نظر می رسد، یعنی استخراج دانه ها دچار نشوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.