“نان صحرا”. این دقیقاً همان چیزی است که در کشورهای عربی به خرما می گویند. و تصادفی نیست، زیرا غذای اصلی اکثر ساکنان این سرزمین است. در آنجا بیش از 100 غذا از خرما تهیه می شود.
همچنین خرمای نخل سبز میوه ای با خواص شگفت انگیز است که باعث افزایش طول عمر و تقویت سلامت انسان برای بیش از یک هزار سال می شود. ترکیب این میوه های ارزشمند به حدی مورد بررسی قرار گرفته است که هیچ کس در مفید بودن این میوه تردید ندارد.
ویژگی بارز خرمای نخل سبز این است که حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات مفید تا 65 درصد است که بسیار بیشتر از هر میوه دیگری است. نیمی از میز D.I. مندلیوا بخشی از خرما به عنوان عناصر کلان و خرد است.
همچنین میوه خرمای نخل سبز حاوی تعداد زیادی ویتامین و 23 اسید آمینه مهم است که سایر میوه ها نمی توانند به آن ببالند. صد گرم خرما تقریباً یک پنجم نیاز روزانه به فیبر را شامل می شود.
فیبرهای غذایی باعث تحریک پریستالتیک روده شده و مدفوع منظم را تضمین می کنند. فیبرهای محلول و نامحلول و انواع مختلف اسیدهای آمینه موجود در ترکیب آنها به تمیز کردن دستگاه گوارش کمک می کند و به روده شما اجازه می دهد کارآمدتر کار کند.
مصرف زیاد غذاهای حاوی فیبر خطر ابتلا به کولیت، هموروئید و سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد. با توجه به محتوای نیکوتین، مصرف مداوم خرما به سرکوب رشد میکرو فلور پاتولوژیک روده و تحریک رشد باکتری های مفید کمک می کند.
خرما سرشار از منیزیم است، ماده معدنی که به دلیل خواص ضد التهابی آن شناخته شده است. مطالعات نشان داده اند که شاخص های التهابی در بدن مانند پروتئین واکنشی، فاکتور نکروز تومور و اینترلوکین 6 با افزایش مصرف منیزیم کاهش می یابد.
کاهش التهاب در دیواره شریان نیز مشاهده شد. بر اساس این تحقیقات، به این نتیجه رسیدیم که منیزیم می تواند به طور موثر خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، آرتریت، بیماری آلزایمر و سایر بیماری های مزمن مرتبط با التهاب را کاهش دهد.
تعداد زیادی مواد معدنی موجود در خرما آن را برای تقویت استخوان ها و پیشگیری از بیماری هایی مانند پوکی استخوان ضروری می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.