کشمش چگونه درست می شود؟
اصطلاح «کشمش» به میوهای انگور رسیده و خشک اطلاق میشود که مانند سایر میوههای خشک، بسته به نوع انگور، فرآیند خشککردن و عوامل محیطی و همچنین افزودنیهای مجاز، در طول سال با نامهای مختلفی در دسترس است.
کشمش سبز امسالی عمده از انگور خشکی تهیه می شود که در اثر گرما و نور خورشید خشک شده است. انواع این میوه خشک به اندازه انواع انگور متنوع است.
بر اساس داده های موجود، مصریان برای اولین بار حدود دو هزار سال قبل از میلاد مسیح، کشمش تولید کردند.
در دست نوشته های باستانی به طور خاص از کشمش اشاره شده است و نشان می دهد که از آن برای اهدافی غیر از صرف غذا، از جمله درمان بیماری ها و حتی پرداخت مالیات استفاده می شده است.
این میوه های خشک انرژی بیشتری به شما می دهند و معمولا مکملی سالم برای کوهنوردان و گردشگران محسوب می شوند.
از آنجایی که کشمش حاوی مقدار قابل توجهی کلسیم است، خوردن آن به حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان کمک می کند.
مواد مغذی انرژی، فیبر، پروتئین و کربوهیدرات ها همگی در کشمش یافت می شوند. آنها با وجود قند و کالری بالا، شاخص گلیسمی پایینی دارند. کشمش بدون کلسترول و سرشار از چندین ماده مغذی است، از جمله موارد زیر که همگی برای سلامتی شما بسیار مفید هستند:
ویتامین ها، از جمله اسید پانتوتنیک، فولات، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، ویتامین C و فولات. مواد معدنی: سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و روی.
این میوه خشک سرشار از مواد معدنی است که کاربردهای زیادی دارد. با استفاده از این میوه می توان بسیاری از بیماری ها را درمان کرد.
ترکیبات غیرمعمول کشمش که با مواد معدنی غنی شده است، همان چیزی است که به آن خاصیت می دهد. این میوه خشک در هر 100 گرم ارزش غذایی خود 295 کالری دارد.
برای کسانی که از مطالعه و سایر فعالیت های ذهنی لذت می برند، کشمش منبع خوبی برای کالری و انرژی است زیرا حاوی مقدار زیادی قند است. کلسیمی که در کشمش وجود دارد و برای رشد و استحکام استخوان و دندان ضروری است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.