قدم زدن در راهروهای کلوچه خرمایی بازاری می تواند به سرعت تبدیل به جهنم شود. اولین قاعده ای که باید با آن کنار بیایید این است که به برچسبی که در آن مواد و ارزش غذایی نشان داده شده است نگاه کنید.
فریب تبلیغات را نخورید، ممکن است گمراه کننده باشد. متخصص تغذیه و تغذیه Eugénie Auvinet به ما راهنمایی خوبی می دهد تا بدانیم واقعاً در کلوچه خرمایی بازاری چیست: “غذایی که در لیست مواد اولیه ذکر شده است، عمده ترین غذای این غذا است”.
اگر کلسترول دارید بدون تبلیغات برای برندهای کلوچه، نوع کم چربی را انتخاب کنید، یعنی کمتر چرب. تا حد امکان از مصرف چربی های بد مانند اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب ترانس اجتناب کنید. خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهند.
به طور مشخص، این به معنای حذف کلوچه های ساخته شده با روغن نخل، روغن هیدروژنه یا چربی های هیدروژنه است. Eugénie Auvinet می افزاید: “همچنین مراقب کلمه چربی باشید زیرا می تواند هر نوع چربی باشد.”
رفلکس خوب: کلوچه ساده یا میوه ای. به فیبرهای غنی اشاره ویژه ای می شود زیرا آنها کلسترول را جذب می کنند و بدن کمتر جذب می شود.
اگر دیابت دارید از کلوچه هایی که حاوی بیشترین فیبر هستند و قند و چربی کمی دارند قدردانی خواهید کرد. کلوچه های ساده و فیبر غلاتی که قند را سریعتر جذب می کنند ترجیح دهید.
رفلکس خوب: کیک هایی با شیرین کننده هایی که عرضه آنها بیشتر و بیشتر می شود.
اگر اهل ورزش هستید برای ورزش، میله غلات بیشتر از کلوچه توصیه می شود. بعد از آن، همه چیز کمی پیچیده می شود زیرا همه چیز به ورزشی که انجام می دهید، شرایط آب و هوایی، مدت زمان تلاش و شدت تلاش بستگی دارد.
میله ها و کلوچه های غلات به سه دسته تقسیم می شوند: «کوکی ورزش متعادل»، «کوکی ورزشی پر کربوهیدرات» و «کوکی ورزشی پرچرب».
کدام را انتخاب کنیم؟ متخصص تغذیه ما توصیه می کند: «میله هایی با مصرف چربی بیشتر به ویژه با شکلات به طور کلی در هوای سرد و یا در ارتفاع توصیه می شود.
برای سایر ورزشها، میلههایی که شیرینتر و دارای چربی کمتری هستند، کافی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.