سبزیجات خشک را می توان در مکانی خنک و تاریک برای مدت طولانی نگهداری کرد.
استفاده از میوهها یا سبزیجات خشک در طیف وسیعی از غذاها فقط چند دقیقه طول میکشد تا به درستی آنها را در آب جوش آب کنید.
افزودن سبزی خشک خانگی 1401 یا پودر شده به سوپ یا خورشها آسانتر است، زیرا فرآیند پخت و پز باعث آبرسانی مجدد به شما میشود.
فراتر از همگامی صرف با تغذیه همتایان تازه خود، برخی از غذاهای کم آب با کاهش احتمال ابتلا به انواع خاصی از سرطان مرتبط هستند.
تحقیقات هنوز در این زمینه ادامه دارد، اما گزارشهای اولیه نشان میدهد که ترکیبات خاصی که در طی فرآیند خشک کردن در برخی غذاها فعال میشوند، میتوانند محافظت بیشتری در برابر معده، پروستات، مثانه و برخی دیگر از انواع سرطان ایجاد کنند.
وقتی سبزی را خشک کردید، شکل آن فرقی نمی کند.
اینجاست که سبزیجات پودر شده به تصویر کشیده می شوند.
محتوای تغذیهای سبزیجات کمآبی بدون توجه به شکل آنها یکسان باقی میماند و سبزیجات پودر شده مزایای زیادی دارند.
افزودن پودر سبزیجات به سس ماکارونی طعم یا قوام آن را تغییر زیادی نمی دهد، اما می تواند ویتامین ها و مواد معدنی بسیار مورد نیاز را اضافه کند.
به طور مشابه، میوه ها و سبزیجات پودر شده می توانند به افزودن برخی مواد مغذی اضافی به اسموتی ها کمک کنند.
تنها ضرری که در برخی از سبزیجات پودر شده وجود دارد، کاهش سطح فیبر غذایی آنهاست.
سبزیجات برگدار را میتوان به راحتی پودر کرد، اما محتوای فیبری که ما معمولاً با سبزیهای برگدار مرتبط میکنیم ممکن است در فرآیند پردازش از بین برود.
چرم میوه ای یا چرم میوه ای نمونه ای عالی از محصولی است که احتمالاً بیشتر از کوهنوردان در میان ما جذابیت دارد.
این محصولات که از مواد جامد خشک شده انواع مختلف میوه ساخته شده اند، خوشمزه، مغذی و قابل حمل تر از میوه های تازه هستند.
آنها میان وعده سالم تری نسبت به چیپس سیب زمینی درست می کنند و می توانند به طور موثرتری به بدن شما کمک کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.