طعم مشخص فلفل دلمه صیفی جات به دلیل وجود کپسایسین است. آلکالوئیدی که برای معده مفید است و کار پانکراس را تحریک می کند، اشتها را تحریک می کند و پریستالتیک روده را بهبود می بخشد.
ویتامین های PP، B1، B2، B6 که به مقدار کافی در گوشت سبزی وجود دارد، تأثیر مثبتی بر وضعیت سیستم عصبی و افزایش مقاومت در برابر استرس دارد.
بنابراین، استفاده سیستماتیک از میوه ها برای افراد مبتلا به روان رنجوری های مختلف، کاهش قدرت و کسانی که از اختلالات خواب رنج می برند بسیار مطلوب است. فلفل دلمه ای برای افراد مسن و همه مادران باردار بسیار مفید است.
انواع فلفل دلمه صیفی جات بلغاری به دلیل وجود اسیدهای آلی مفید کومارین، عملکرد محافظتی بر روی پوست را انجام می دهند. لیکوپن موجود در پاپریکا قدرت دفاعی بدن را افزایش می دهد و از سرطان پروستات در مردان جلوگیری می کند.
میوه های قرمز باید به طور سیستماتیک توسط همه افراد سیگاری بخورند. همچنین فلفل دلمه ای قرمز برای کودکان مفیدترین است، زیرا آنها برای رشد کامل به ویتامین A نیاز دارند و بیشترین مقدار آن در انواع قرمز وجود دارد.
توصیه می شود به طور مداوم فلفل دلمه صیفی جات را در منوی خود برای افراد دارای حرفه های روشنفکر بگنجانید. از آنجایی که به طور موثر حافظه، تمرکز و توانایی های شناختی مغز را بهبود می بخشد.
فلفل دلمه ای سبز فلفل قرمز نارس است. زود برداشت می شود، قبل از اینکه فرصتی برای تبدیل شدن به فلفل قرمز پیدا کند. این سبزی کم کالری حاوی چربی نیست و همچنین دارای منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است. به علاوه فلفل سبز نسبت به فلفل قرمز سدیم کمتری دارد.
مقدار کم سدیم در محصولات تأثیر مثبتی بر عملکرد کلیه دارد. علاوه بر این، حاوی فیتواسترول هایی است که متابولیسم لیپید را تنظیم کرده و سطح کلسترول “خطرناک” خون را کاهش می دهد.
فلفل دلمه ای زرد بیش از بقیه برای قلب مفید است که از نظر محتوای پتاسیم تا یک و نیم برابر از همنوعان خود پیشی می گیرد. و انواع زرد آن سرشار از فسفر است، عنصری ضروری برای عملکرد طبیعی سیستم اسکلتی عضلانی و عصبی.
بنابراین بهترین گزینه استفاده همزمان از کل طیف رنگ فلفل است. فلفل دلمه ای وسیله ای باکیفیت برای پیشگیری از بسیاری از بیماری ها است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.