کلوچه سنتی لاهیجانی که در گلوی پیرزنی گیر کرده بود او را به کام مرگ کشاند

اگر دیر به مهمانی رسیده‌اید، توصیه می‌کنیم برای کلوچه سنتی لاهیجان، نان تست یا گشت و گذار فقط با قاشق، کره بیسکوف بیسکوی را بررسی کنید.

همان نت‌های گرم وانیل و دارچین را به همراه شیرینی‌هایی که فقط یک کوکی می‌تواند به همراه داشته باشد، دریافت خواهید کرد.

این کوکی‌های خوشمزه و شیرینی زنجبیلی بسیار شیرین هستند و در سال 1985 به خطوط هوایی معرفی شدند. اگرچه ما فکر می‌کنیم کوکی‌ها بعد از یک روز طولانی در فرودگاه طعم بهتری دارند.

کوکی کره ای به دلیل سادگی و همچنین مقدار زیادی کره که در هر دسته می رود شناخته شده است.

به گزارش Sugar Spun Run، بزرگترین تفاوت بین کوکی کره ای و شیرینی شکری شکل آن است. کلوچه های شکری معمولا نازک تر هستند و با کاتر شیرینی شکل می گیرند.

کوکی‌های کره‌ای شکل خود را در فر حفظ می‌کنند و چگالی‌تر از شیرینی‌های شکری هستند.

توصیه می کنیم از یک کیسه لوله کشی برای لوله کشی خمیر خود استفاده کنید تا سبکی جدید به یک کوکی کره ای قدیمی بدهید.

اگر می خواهید کمی رنگ به کوکی های کره ای خود اضافه کنید، به ایتالیایی ها نگاه کنید. کوکی کره‌ای ایتالیایی معمولاً در نانوایی‌ها در تعطیلات زمستانی، در OwlBBaking یافت می‌شود، و آغشته به شکلات یا پوشانده شده با آبپاش‌های رنگین کمانی است.

کوکی‌های شکری بسیار شبیه به کوکی‌های کره‌ای هستند، با این تفاوت که به‌جای لوله‌کشی (در هر Sugar Spun Run) به صورت نازک رول شده و برش داده می‌شوند.

بیشتر اوقات، شیرینی های شکری قبل از تزئین با آیسینگ و آبپاش های رنگارنگ خنک می شوند.

شیرینی شکری به خاطر طعم وانیلی، شیرینی و فرصت هایی برای طرح های خلاقانه، مورد علاقه بزرگسالان و کودکان است.

اگر در خانه کوکی های شکری درست می کنید، Bellyful توصیه می کند که از رویال آیسینگ یا لعاب آیسینگ برای کوکی ها استفاده کنید.

رویال آیسینگ با سفیده تخم مرغ و پودر مرنگ درست می شود تا لوله ها صاف شوند و به هم بچسبند.

با این حال، آیسینگ لعاب بسیار بخشنده‌تر از رویال آیسینگ است و پوشش کافی کوکی را برای یک نانوای معمولی خانگی فراهم می‌کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.